Recipiente de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Deșeurile electronice sunt deșeurile cu cea mai rapidă creștere în UE și mai puțin de 40% sunt reciclate.
Asociația CNREE oferă acum partenerilor posibilitatea de a comanda recipiente de colectare a deșeurilor electrice și electronice.
În calitate de furnizor de servicii de conformitate și preluare a responsabilității, este de datoria noastră să venim în întâmpinarea nevoilor dvs. Contribuim la economia circulară și la îndeplinirea politicilor de mediu ale României asumându-ne responsabilitatea pentru colectarea materialelor reciclabile.
În acest scop, Asociația CNREE oferă partenerilor o gama largă de soluții de reciclare.
Facem încă un pas prin introducerea recipientele de colectare a deșeurilor DEEE la sediul dvs. Recipientele sunt disponibile gratuit și pot fi comandate prin completarea formularului disponibil AICI. Recipientele reutilizabile sunt o metodă ecologică de a colecta deșeurile DEEE.

Cum funcționează:

Comandă – Alegeți unul din recipientele disponibile și completați formularul disponibil AICI.
Colectează – Umple cutia cu deșeuri DEEE.
Contactează-ne – Odată ce recipientul de colectare este plin, te invităm să ne contactezi la adresa de email colectare@cnree.ro. După ce primim solicitarea, te vom contacta pentru a aranja golirea recipientului.

După executarea comenzilor de ridicare pentru DEEE, ne ocupam mai departe de colectarea și tratarea adecvată a DEEE în conformitate cu reglementările legale conform celor mai înalte standarde ecologice de la partenerii de tratare.

ro_RO