WeArEco.ro

„Haideee să fim ECO!” – acum doar la un click distanță

Duminică, 17 septembrie, în Parcul Mihai I (Herăstrău), am avut plăcerea de a lansa oficial aplicația de reciclare WEARECO, o inițiativă a Asociației CNREE, într-un eveniment ce a reunit numeroși bucureșteni de toate vârstele. Lansarea aplicației a reprezentat un moment de bucurie și angajament pentru protejarea mediului înconjurător din Capitală și nu numai. În perspectivă Asociația C.N.R.E.E. intenționeaza extinderea folosirii aplicației la nivel național funcție de interesul manifestat de parteneri.

Cu un număr în creștere de persoane conștiente de importanța reciclării și a conservării mediului, ne-am bucurat să vedem cât de mult interes există pentru această cauză vitală. Majoritatea participanților la eveniment au confirmat că fac eforturi constante pentru a recicla și au subliniat importanța acestui gest în ceea ce privește sănătatea planetei noastre.

În același timp, am ascultat cu atenție și părerea celor care nu s-au implicat încă în procesul de reciclare. Unii au menționat că percep procesul de reciclare ca fiind complicat, în timp ce alții au remarcat că există o lipsă de puncte de colectare accesibile pentru obiectele uzate. 

Suntem încântați să prezentăm soluția noastră inovatoare, WEARECO.ro, o aplicație de ultimă generație, user-friendly, care simplifică procesul de reciclare pentru toți locuitorii. Cu doar câteva click-uri, utilizatorii pot solicita ca echipa noastră să ridice echipamente uzate precum televizoare, mașini de spălat rufe, frigidere și multe altele, contribuind astfel la un mediu mai curat și mai durabil.

WEARECO.ro se angajează să faciliteze și să promoveze reciclarea în comunitatea noastră. Prin intermediul acestei aplicații, dorim să construim un viitor mai verde și să educăm oamenii cu privire la importanța unei atitudini responsabile față de mediul înconjurător.

Pentru mai multe informații despre WEARECO și modul în care puteți contribui la protejarea mediului, vă invităm să vizitați site-ul nostru la adresa www.weareco.ro.


Despre WEARECO

WEARECO este o platformă de reciclare care își propune să facă procesul de reciclare mai ușor și mai accesibil pentru toată lumea. Echipa noastră se dedică protejării mediului și educației publicului cu privire la importanța reciclării. 

Despre CNREE

Înființată în 2020, Asociația CNREE are ca principal scop susținerea și promovarea schimbării spre bine a societății în care trăim, prin promovarea unor obiceiuri de consum ce urmăresc protejarea mediului înconjurător și utilizarea mai inteligentă a resurselor.

ro_RO