Noutăți

,,HaiDEEE să fim Eco la Mega Mall!’’

Asociația Centrul Național de Reciclare Electrice și Electronice, alături de Mega Mall București și Rematholding – sărbătoresc Ziua Mondială a Mediului printr-o acțiune de informare, educare și conștientizare pentru publicul larg, menită să ofere informații despre colectarea și reciclarea echipamentelor electrice și electrocasnice uzate și ajunse deșeuri.

Află mai multe informații despre inițiativă aici.

Rabla pentru electrocasnice – prima zi de înscrieri

Prima sesiune Rabla pentru Electrocasnice 2022 a fost deschisă, vineri, la ora 10.00, iar persoanele fizice au la dispoziţie 7 zile pentru a se înscrie în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică.

Potrivit Administrației Fondului pentru Mediu, bugetul din 2022 pentru schimbarea electrocasnicelor este de 100 de milioane de lei, cu 25 de milioane mai mare decât anul trecut, și va acoperi cele două sesiuni ale programului.

Află mai multe informații pe blog-ul cnree.ro – Rabla pentru electrocasnice – prima zi de înscrieri

Inițiativa #MaiPuținăRisipă

Ne preocupă metodele prin care putem salva planeta pas cu pas, fără schimbări radicale. De aceea am lansat inițiativa #MaiPuținăRisipă, care își propune colaborări cu jucători cheie din industria alimentară, hotelieră și vine cu soluții specifice pentru Reducerea Risipei Alimentare în fiecare bucătărie. Pentru că schimbările mici aduc beneficii mari. Află mai multe informații despre inițiativă aici.

Ziua Pâmântului 22 aprilie 2022

Asociația Centrul Național de Reciclare Electrice și Electronice s-a implicat în acest an în lupta împotriva schimbarilor climatice prin organizarea unui eveniment pe platforma oferită de către cei de la EarthDay2022. Scopul evenimentului a fost diseminarea informațiilor cu privire la opțiunile de prevenire și reducere a #RisipeiAlimentare, și încurajarea celorlalți de a se implica, ori prin acțiuni personale, ori prin donații către organizațiile care se ocupă cu diverse acțiuni de curățare a planetei, de reciclare, de plantare a copacilor, etc. Vezi evenimentele organizate de Ziua Pământului.

ro_RO