Partenerii noștri sunt

esența business-ului nostru

Asociaţia CNREE pune la dispoziţie utilizatorilor de EEE unica reţea cu acoperire naţională, cu centre şi puncte de colectare permanente care operează la standarde europene și asigură de asemenea servicii de colectare gratuită a DEEE. Harta punctelor de colectare și informații suplimentare privind activitarea se regăsesc la secțiunea destinată Puncte de colectare național.

Colectarea și reciclarea DEEE reprezintă o responsabilitate obligatorie și în același timp asumată de către producătorii, importatorii și companiile care comercializează produse de natura celor electrice și electronice, și este susținută activ prin parteneriatele încheiate cu cei mai de seamă operatori din România.

Ne mândrim cu partenerii noștri, societăți cu renume European, certificate și auditate periodic conform standardului WEEE Labex.

Realizarea performanțelor de valorificare a deșeurilor electrice este garantată pornind de la un sistem de asigurare a trasabilității DEEE de la generatorii de deșeuri până la destinatarii finali ai fracțiilor rezultate din tratarea acestora. Sistemul de management al calității proceselor, dotările tehnice cu cele mai moderne instalații de reciclare sunt atributele esențiale ale facilităților aflate în exploatare de către Remat Holding și Green WEEE care s-au angajat la nivel de management în aplicarea principiilor de performanță în activitatea de colectare, transport și reciclare a DEEE.

Accesând site-urile partenerilor puteți descoperi detalii interesante despre procesele complexe de reciclare pe care le suferă produsele uzate și deșeurile de echipamente electrice și electronice.

PARTENERII ASOCIAȚIEI CNREE PENTRU RECICLARE

CERTIFICAȚI EUROPEAN WEEELABEX

A.jpg
B.gif

Ne propunem extinderea și îmbunătățirea permanentă a serviciilor oferite. Dacă ești interesat în vederea încheierii unui parteneriat privind realizarea de servicii de colectare/transport/reciclare a deşeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) ne puteți contacta prin e-mail office@cnree.ro, sau completând formularul de mai jos.

Devino Partener

ro_RO