Împreună pentru un viitor mai bun

Cine suntem

Suntem una din principalele asociații care militează pentru schimbare în domeniul reciclării și reutilizării deșeurilor electrice și electronice. Înființată în 2020, Asociația CNREE are ca principal scop susținerea și promovarea schimbării spre bine a societății în care trăim, prin promovarea unor obiceiuri de consum ce urmăresc protejarea mediului înconjurător și utilizarea mai inteligentă a resurselor.

Depunem eforturi constante pentru protejarea mediului înconjurător, promovând în mod constant practicile și politicile de reciclare responsabilă și sustenabilă, în conformitate cu normele europene. Credem câ doar prin implementarea unor măsuri cu efect pe termen lung și comunicarea susținută către publicul larg ne poate ajuta să adoptăm la scară largă schimbarea obiceiurilor de consum și crearea unei societăți mai bune în care să trăim cu toții.

Ne angajăm să fim principalii promotori ai unor relații de business bazate pe încredere și transparență, astfel încât toți partenerii și clienții noștri să se poată identifica cu misiunea, viziunea și valorile noastre.

Metodologia noastră de lucru

Colectăm

Dispunem de o rețea în continuă creștere a centrelor special amenajate în scopul colectării deșeurilor de tip electronic și electric, astfel încât acestea să fie adunate în cele mai bune condiții și pregătite pentru următorul pas.

Reciclăm

Prin intermediul partenerilor noștri, sortăm materialele și le transportăm către unitățile de procesare, pentru ca acestea să fie mai apoi prelucrate în vederea reutilizării – totul prin optimizarea resurselor și a consumului.

Reutilizăm

Readucem la viață dispozitivele și materialele prelucrate, în cele mai bune și mai sigure condiții, astfel încât acestea să poată reintra în circuitul de utilizare și să poată ajunge din nou în mâinile consumatorului.

 

ro_RO